Hilti Nederland

Verkoopadviseur Customer Service (#26521844) - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-10-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Verkoopadviseur Customer Service

Locatie: Berkel en Rodenrijs

Referentienummer: 26521844

Wat is de functie?

Voor ons regionale salesteam zijn we op zoek naar een Customer Service Representative die onze klanten te woord kan staan. Je komt te werken in een team van mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Wat ze gemeen hebben, is hun enorm inzet, consistente resultaten en de uitzonderlijke service die ze aan de klant geven.

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Onbewust zal je hoogstwaarschijnlijk wel met ons te maken hebben gehad, thuis, op school of werk en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector op het gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 28.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build an enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?

Als Customer Service Representative ben je het gezicht van onze gerenommeerde merknaam. Wij bieden onze klanten een premium product met de service die daarbij hoort. Wanneer een klant belt geef jij een passend advies en zorg je voor een efficiënte en persoonlijke afhandeling. Je staat klaar voor alle klanten en zorgt voor advies op maat.

Als onderdeel van ons high-performing salesteam is het jouw taak om de relatie met onze klanten te verstevigen, zodat deze klanten trouwe zakenpartners worden. Dit betekent dat je je kennis van onze producten gebruikt om oplossingen te vinden voor hun specifieke eisen en wensen, en daarbij ons innovatieve gereedschap verkoopt samen met aanvullende software en diensten (cross-selling). Jouw interactie met onze klanten is cruciaal voor het succes van ons bedrijf en jouw verdere carrière.


Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Je start met ons unieke onboarding programma (de Hilti Sales Academy) als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt.
 • Je wordt onderdeel van een hecht team waar je op kunt bouwen. Ons Customer Service team is een jong, creatief en ondernemend team waarin samenwerken centraal staat.
 • Je bent de schakel tussen binnen- en buitendienst maar ook alle interne afdelingen, geen dag is hetzelfde.
 • Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 40 uur. Verder werken we met prestatiebonussen, premievrij pensioen en bieden we collectieve verzekeringen aan.
 • Zodra jij klaar bent voor een volgende uitdaging gaan wij, met jouw persoonlijke ambitie als uitgangspunt, onderzoeken waar jouw ontwikkelkansen en carrièremogelijkheden liggen.
 • Naast de individuele- en teamincentives die je kan behalen, hechten wij veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie en dragen wij zorg voor vitaliteit. Hierdoor kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fit-scan en bootcamp 2 keer per week. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Waarom solliciteren?

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Een achtergrond in de (internationale) bouw is niet belangrijk, het gaat ons om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Je hebt nodig:

 • Minimaal een MBO diploma
 • Ervaring in een rol waarbij klantcontact centraal staat
 • Uitstekende sociale vaardigheden en onderhandelingscapaciteiten
 • Een flexibele houding waarin jij mee wilt denken in het optimaliseren van processen
 • Goede computervaardigheden (bij voorkeur SAP)
 • Oog voor klanttevredenheid
 • Pragmatische manier van denken, jij gelooft in ‘getting things done!’
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Kernwoorden: relatiebeheer, klantgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendig, ondernemerschap, lef, proactief, resultaatgericht

 

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met recruitment via Claire Rog, Senior Recruiter (telefoonnummer 06-2022 6562).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden customer service

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer