Hilti Nederland

Stagiair(e) Digital (#26521803) - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-05-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 Salaris -
Stagiair(e) Digital (Online marketing / Social Media)

Locatie: Berkel en Rodenrijs
Referentienummer: 26521803

Wat is de functie?

Voor onze afdeling Digital in Nederland zijn wij op zoek naar een leergierige en pro-actieve stagiair(e) Digital (online marketing/social media). Vanaf het nieuwe collegejaar (september 2018) komt deze leuke stageplek vrij in Berkel en Rodenrijs!

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, software en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service. Hilti heeft meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Wij zijn een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière.

Wat houdt de functie in?

Een uitdagende (derde- of vierdejaars)stage in de omgeving van Rotterdam! Als stagiair(e) werk jij mee op de afdeling Digital binnen Hilti, samen met 4 andere collega’s ben jij actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het bedenken en verzorgen van nieuwsbrieven, het onderhouden van de website, het ondersteunen van social media en online marketing (bijvoorbeeld Google Adwords).

Daarnaast ga je tijdens de stage aan de slag met een onderzoek over de interne communicatie binnen Hilti. In de opdracht richt jij je op de strategie, training en implementatie van communicatiekanalen binnen de organisatie. Na het onderzoek mag jij ook samen met team Digital het plan daadwerkelijk implementeren binnen de organisatie. Je krijgt aan het einde van je stage de gelegenheid je resultaten te presenteren aan verschillende stakeholders binnen Hilti.

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team dat zich verder aan het ontwikkelen is. Je kunt veel leren en je wordt gecoacht door je stagebegeleider. De stage is voor 4 – 6 maanden en 32 uur (4 dagen) in de week. De start van de stage is september 2018.

Waarom solliciteren?

Je krijgt de kans alles binnen de afdeling Digital te zien en je kunt vervolgens aan de slag met de werkzaamheden die je leuk vindt en graag verder wilt ontwikkelen. Daarnaast ligt er een onderwerp voor een onderzoek klaar.

Je hebt nodig:

  • Je zit in het derde of vierde jaar van een HBO opleiding in de richting van marketing of communicatie
  • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met e-commerce, digital, social media, etc.
  • Bij voorkeur heb jij ervaring met Google Adwords en Google Analytics
  • Je bent leergierig, profactief en je hebt de wil om jezelf uit te dagen

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button).
Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Irene Eijkelenboom, junior recruiter, via 06-22884369.

 
 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Stage, e-commerce, digital, online, social media, stagair, stagaire

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer