Hilti Nederland

Service Specialist regio Zuid-Nederland - Regio Randstad

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 17-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Regio Randstad Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Service Specialist

Ref#26521842

Wat is jouw functie?
Voor ons salesteam zijn wij op zoek naar een analytisch sterke maar ook commerciële Service Specialist.

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Onbewust zal je hoogstwaarschijnlijk wel met ons te maken hebben gehad, thuis, op school of werk en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector op gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 28.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build an enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?
Als Service Specialist ben je verantwoordelijk voor het informeren van de klant op het gebied van onze software en service producten. Jij analyseert de actuele situatie van de klant, identificeert de grootste uitdagingen en biedt hiervoor de oplossing vanuit de producten binnen jouw portfolio. Je adviseert de klant om procesverbeteringen door te voeren en ondersteunt bij de implementatie hiervan. Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze premium kenmerken weet te vertalen naar unieke voordelen voor de klant. Hierbij werk je nauw samen met de accountmanagers binnen jouw salesteam.

Binnen jouw team ben jij hét aanspreekpunt voor alle software en service producten. Door jouw advies en aansturing weet de accountmanager signalen te herkennen bij een klant met wensen op het gebied van jouw specialisatie. Vervolgens ga jij samen met de accountmanager bij de klant langs om in de rol van consultant jouw advies uit te brengen tegenover een voltallige directie. Tijdens dit traject maak je kennis met een divers aantal contactpersonen bij de klant, zoals bijvoorbeeld een monteur, financieel directeur of projectleider, waarbij je streeft naar een (lange termijn) relatie met de klant. Je luistert, signaleert, analyseert en adviseert.

Je rapporteert aan de Salesmanager. Je werkt met targets welke afhankelijk zijn van de prestaties van jouw salesteam.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
• Je start met ons unieke onboarding programma (de Hilti Sales Academy) als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt.
• Voor jouw dagelijkse werkzaamheden krijg je uitstekende facilitaire ondersteuning en apparatuur (auto, laptop, telefoon, etc.).
• Je wordt onderdeel van een hecht team waar je op kunt bouwen.
• Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 38 uur. Verder werken we met prestatiebonussen, premievrij pensioen en bieden we collectieve verzekeringen aan.
• Zodra jij klaar bent voor een volgende uitdaging gaan wij, met jouw persoonlijke ambitie als uitgangspunt, onderzoeken waar jouw ontwikkelkansen en carrièremogelijkheden liggen.
• Naast de individuele- en teamincentives die je kan behalen, hechten wij veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie en dragen wij zorg voor vitaliteit. Hierdoor kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan en bootcamp 2 keer per week. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Waarom solliciteren?
Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Een achtergrond in de (internationale) bouw is niet het meest belangrijk, het gaat ons om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Je hebt nodig:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding
• Ervaring in een rol waar jouw analytische eigenschappen tot uiting komen
• Commercieel inzicht
• Sterk conceptueel en procesmatig denkvermogen
• Je beschikt over impact, senioriteit en overtuigingskracht.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Kernwoorden: entrepreneur, consultancy, abstractievermogen, assertiviteit, eagerness, pionieren!

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Claire Rog, recruiter via telefoonnummer 06-2022 6562.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Kernwoorden: entrepreneur, consultancy, abstractievermogen, assertiviteit, eagerness, pionieren!

Contactgegevens

Contactpersoon Claire Rog

Vestigingsplaats

Solliciteer