Hilti Nederland

Sales Manager (Ref. 265121) - Nederland

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-02-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Nederland Niveau Management
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Sales Manager


Wat is de functie?
We zijn op zoek naar een Area Sales Manager met een universitaire achtergrond die een vliegende start kan maken in een snelle, high-performing, internationale werkomgeving.

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, systemen en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service. Hilti heeft meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 120 landen. De jaaromzet bedraagt meer dan 5 miljard euro. Wij zijn een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière.

Wat houdt de functie in?
Wij verwachten van onze Area Sales Manager dat je bepaalde targets haalt en overtreft, en zoveel mogelijk winstgevende groei mogelijk maakt met zijn/haar team. Je werkt hiervoor samen met onze klanten om hun activiteiten te leren kennen en werkt aan de ontwikkeling van vaste win-winrelaties. Je werkt samen met andere managementteams om het potentieel over de verschillende regio's heen ten volle te benutten en speelt een actieve rol bij de omgang met onze key accounts.

Je geeft leiding aan een team van 6 tot 10 accountmanagers. Jij leidt ze op, motiveert, en zorgt ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen, niet alleen individueel maar ook als unit. Jij wordt net zo goed beoordeeld op de ontwikkeling van je team als op het behalen van je targets.

 

Wat hebben wij te bieden?
Je verantwoordelijkheden zijn groot. En daarmee krijg je alle vrijheid en zelfstandigheid om te doen wat maar nodig is om de allerbeste resultaten te behalen. Overtref je onze verwachtingen, dan word je daarvoor beloond met alle kansen om jezelf te ontwikkelen en carrière te maken, zodra je klaar bent voor de volgende uitdaging.


Waarom solliciteren?
Bij ons vind je een goede mix van mensen. Dat is wat volgens ons garant staat voor een levendiger, innovatiever en productiever team. Dus als jij nog nooit in de bouw hebt gewerkt, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Succes is het resultaat van teamwork, kunnen en competitieve ingesteldheid, ongeacht achtergrond.

Je hebt nodig:
• Een relevant masterdiploma, bij voorkeur een MBA
• Ervaring in het bedrijfsleven in sales of marketing en people management
• Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur nog een taal
• Energie, moed, inzet en een scherpe geest
• Netwerk/ervaring in de bouw is een pré


Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we je mee op een ‘field ride’ om je een idee te geven van ons bedrijf en onze mensen. Solliciteren? Gebruik de onderstaande button.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden sales manager, teamleider

Contactgegevens

Contactpersoon Robert van Leeuwen

Vestigingsplaats

Solliciteer