Hilti Nederland

Credit Controller (Ref.26521820) - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-06-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -

Medewerker debiteuren


Locatie: Berkel en Rodenrijs
Referentienummer: 26521820

Wat is jouw functie?

Voor onze afdeling Credit en Collection zijn wij op zoek naar een doortastende en resultaatgerichte medewerker debiteuren.

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, systemen en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier van uitzonderlijke producten en services. Met meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 120 landen zijn wij een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij Hilti kun je (bij)leren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière. Nationaal en internationaal.Wat houdt de functie in?

Als medewerker debiteuren beoordeel je de klanten op kredietwaardigheid en heb je contact met onze Accountmanagers over de klant en zijn financiële status. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen debiteurenportefeuille, waarbij je werkt met individuele targets en teamtargets zoals een DSO. Jij ziet wat nodig is om structurele problemen op te lossen en pakt hier pro actief op door. Dit doe je met onze eigen klanten, maar ook met je collega’s.

Verder zorg je voor de beoordeling en het vrijgeven van geblokkeerde orders, ben jij nauw betrokken bij faillissement procedures en heb je contacten met de externe incassobureaus.

We werken in een hecht team, waarbij team effort en samenwerking met andere afdelingen voorop staan. Je rapporteert aan de Teamleider Credit & Collection.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Beheer van debiteurenportefeuille
 • Nabellen van klanten
 • Beoordelen van de klant op kredietwaardigheid en het al dan niet vrijgeven van geblokkeerde orders
 • Adviseren van de Accountmanager over de klant en betalingen (op klantniveau maar ook algemeen bijvoorbeeld door middel van presentaties)
 • Contact met incassobureaus
 • Faillissement beheer


Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team. Vanaf de start bieden wij jou als medewerker debiteuren alle verantwoordelijkheid om de functie binnen Hilti in Nederland uit te oefenen en uit te bouwen. Je krijgt van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke set aan arbeidsvoorwaarden, waaronder onder andere een marktconform salaris, 38-urige werkweek, premievrij pensioen en prestatiebonussen. Ook kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan, sportieve events en 2 keer per week Bootcamp.


Waarom solliciteren?

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Het gaat ons er niet zozeer om dat je een achtergrond hebt in de (internationale) bouw, maar om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Je hebt nodig:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, in de financiële richting;
 • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van SAP is een pré;
 • Vaardig met Excel en cijfermatig onderlegd;
 • Resultaatgerichtheid en overtuigingskracht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Jij bent assertief en zoekt de verbinding op, binnen en buiten je team. Je houdt van dynamiek en kunt snel schakelen. Met jouw analytisch vermogen heb je een passie voor cijfers en beschik je over inzicht in processen. Daarbij ben je hands on, proactief en een echte teamspeler.

Kernwoorden: sociaal, resultaatgericht, outgoing, doortastend, analytisch en probleemoplossend.

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met recruitment via Claire Rog (Senior Recruiter), telefoonnummer 06-2022 6562.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Kernwoorden: sociaal, resultaatgericht, outgoing, doortastend, analytisch en probleemoplossend.

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer