Hilti Nederland

Junior Corporate Recruiter (Ref. 265123) - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-02-2018 Functiecategorie Recruitment / Arbeidsbemiddelin...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 38 Salaris -
(Junior) Corporate Recruiter

Locatie: Berkel en Rodenrijs
Referentienummer: Ref 265123

Wat is de functie?
Voor onze HR afdeling in Nederland zijn wij op zoek naar een energieke en resultaatgerichte (Junior) Corporate Recruiter met ervaring in direct searching en sourcing van kandidaten.

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, systemen en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier van uitzonderlijke producten en services. Met meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 120 landen zijn wij een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij Hilti kun je (bij)leren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière. Nationaal en internationaal.

Wat houdt de functie in?
Als (Junior) Corporate Recruiter ben je samen met de Recruitment Business Partner/Senior Corporate Recruiter verantwoordelijk voor het totale recruitment proces en de employer branding van Hilti in Nederland. Hiervoor werk je nauw samen met jouw internationale recruitment collega’s, onze business en uiteraard de HR afdeling. Je rapporteert aan onze HR Directeur.

Als (Junior) Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor:

Direct Searching & Sourcing
Het actief zoeken naar en benaderen van kandidaten via verschillende kanalen, voornamelijk online.

Werving & Selectie
Verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces van jouw portefeuille: van het sourcen en aantrekken van kandidaten tot en met voeren van selectiegesprekken. Daarnaast zal je een bijdrage leveren aan de onboarding van kandidaten.

Candidate Relationship Management
Het onderhouden van contact met kandidaten en zorgdragen voor een positieve ‘candidate journey’.

Stakeholder Management
Het frequent en constructief onderhouden van contact met hiring managers, het leadership team in Nederland, jouw collega’s van HR, externe leveranciers, samenwerkingspartners en de HR collega’s op het gebied van Talent Acquisition en Employer Branding van ons hoofdkantoor en de regio.

Recruitment Events
Het organiseren en bijwonen van carrière beurzen en recruitment events, zowel inhouse als extern.

Wat hebben wij te bieden?
Vanaf de start bieden wij jou als (Junior) Corporate Recruiter alle verantwoordelijkheid om recruitment binnen Hilti in Nederland verder op te zetten en uit te bouwen. Je krijgt van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie. Daarnaast bieden wij jou 1 op 1 coaching voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie in een gedreven HR team dat zich verder aan het ontwikkelen is. We bieden een aantrekkelijke set aan arbeidsvoorwaarden, waaronder onder andere een marktconform salaris, 38-urige werkweek, premievrij pensioen en prestatiebonussen. Ook bieden we faciliteiten als een fitscan, sportieve events en 2 keer per week Bootcamp.

Waarom solliciteren?
Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Het gaat ons er niet zozeer om dat je een achtergrond hebt in de (internationale) bouw, maar om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Je hebt nodig:
• Een afgeronde HBO- of WO- opleiding, bij voorkeur in de richting van Human Resources, Bedrijfskunde, Communicatie- en/of Marketing;
• 1-3 jaar werkervaring, idealiter reeds ervaring met recruitment en/of werving en selectie;
• Affiniteit met het werven van commerciële profielen;
• Ervaring met sourcing via verschillende kanalen;
• De ambitie om (internationaal) door te groeien;
• Goede beheersing van Microsoft Office;
• Een resultaatgerichte en georganiseerde teamspeler die in staat is om zaken voor elkaar te krijgen en die zijn/haar mannetje staat;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Beheersing van het Duits is een pre;
• Kernwoorden: netwerker, zelfstandig, daadkrachtig, proactief, teamspeler.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten of vragen naar aanleiding van de vacature?
Neem dan contact op met Robert van Leeuwen, interim recruiter, via Tel. Nr. 06-46185099.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Recruitment / Arbeidsbemiddeling
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Recruiter, recruitment, werving, selectie, sourcing, search

Contactgegevens

Contactpersoon Robert van Leeuwen

Vestigingsplaats

Solliciteer