Hilti Nederland

HR Services medewerker - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 17-05-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 28 - 32 Salaris -

HR Services medewerker

Locatie: Berkel en Rodenrijs

Referentienummer: 26521802

Wat is jouw functie?

Voor onze HR afdeling in Nederland zijn wij op zoek naar een energieke en resultaatgerichte HR Services medewerker met ervaring op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Wie is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, systemen en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier van uitzonderlijke producten en services. Met meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 120 landen zijn wij een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij Hilti kun je (bij)leren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière. Nationaal en internationaal.

Wat is de inhoud van de functie?

Als HR Services medewerker ben je samen met jouw twee HR collega’s verantwoordelijk voor de totale personeels- en salaris administratie en HR back office administratie van Hilti in Nederland. Hiervoor werk je nauw samen met onze business en uiteraard jouw HR collega’s. Je rapporteert aan onze HR Directeur.

Jouw verantwoordelijkheden als HR Services medewerker:

 • Personeelsadministratie
  Het op zelfstandige en zeer accurate wijze voeren van de volledige personeelsadministratie. Wij werken met ADP/Perman en SAP.
 • Salarisadministratie
  Verantwoordelijk voor het voorbereiden, invoeren en controleren van de maandelijkse salarisverwerking.

 • HR back office
  Het opstellen van arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen en overige correspondentie.
 • Verzuimmanagement
  Het registeren, opvolgen, uitzetten en monitoren van acties van verzuim door ziekte. Denk aan het volledige traject in het kader van Wet Poortwachter. Evenals het opstellen van verzuim rapportage ten behoeve van de directie.

 • HR vraagbaak
  Het fungeren als eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen. Onze medewerkers en managers sta je hierbij met raad en daad bij.

 • Projecten
  Het (mee) werken aan HR projecten. Per jaar hebben wij een aantal nieuwe projecten op verschillende gebieden bijvoorbeeld: functiehuis, HR processen en gezondheid.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven HR team dat zich verder aan het ontwikkelen is. Vanaf de start bieden wij jou als HR Services medewerker alle verantwoordelijkheid om de functie binnen Hilti in Nederland uit te oefenen en uit te bouwen. Je krijgt van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke set aan arbeidsvoorwaarden, waaronder onder andere een marktconform salaris, premievrij pensioen en prestatiebonussen. Ook kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan, sportieve events en 2 keer per week Bootcamp.

Waarom solliciteren?

Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Het gaat ons er niet zozeer om dat je een achtergrond hebt in de (internationale) bouw, maar om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Wat breng jij mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Human Resources, Bedrijfskunde, Communicatie- en/of Marketing
 • 1-3 jaar werkervaring, bij voorkeur reeds ervaring met personeels- en/of salaris administratie
 • Goede beheersing van Microsoft Office
 • Bij voorkeur affiniteit met HR Analytics
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Jij bent een resultaatgerichte, accurate en georganiseerde teamspeler die in staat is om zaken voor elkaar te krijgen en die zijn/haar mannetje staat. Je werkt het liefst nauw samen met mensen en bent voldoende assertief om het gesprek aan te gaan.


Kernwoorden: zelfstandig, accuraat, daadkrachtig, proactief, teamspeler

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten of vragen naar aanleiding van de vacature?

Neem dan contact op met Irene Eijkelenboom, junior recruiter, via 06-22884369 of carriere@hilti.comMeer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden HR, HRM, Human Resource

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer