Hilti Nederland

E-Business Specialist binnen Customer Service - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-06-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
E-Business Specialist binnen Customer Service

Locatie: Berkel en Rodenrijs
Referentienummer: 26521822

Wat is de functie?
Voor onze Customer Service afdeling bij Hilti Nederland zijn wij op zoek naar een specialist die de support afdeling voor al onze digitale kanalen kan beheren en in de toekomst kan uitbouwen. Werk jij mee aan onze 50% online ambitie?

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Maar de kans is groot dat wij jou al je hele leven lang ondersteunen; bij je thuis, op school, bij je sportclubs en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector, op gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 26.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build a enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?
Als E-Business Specialist verhoog je de online share en de productiviteit binnen de organisatie middels het onderhouden van e-business oplossingen en apps. Je zorgt voor procesoptimalisatie binnen de online mogelijkheden van Hilti Nederland en werkt hierbij nauw samen binnen jouw afdeling Customer Service en met de afdeling Digital. Je bent verantwoordelijk voor de operationele zaken aan de e-B2B kant en werkt daarnaast één of twee dagen per week mee op de afdeling waarbij je telefonisch of per mail veel contact met de klant onderhoudt. Customer Service is de meest centrale afdeling binnen Hilti Nederland, hier legt de klant het eerste contact. Dit biedt jou de ideale bron voor ideeën waar je als E-Business Specialist van kunt profiteren. De rol van E-Business Specialist is een nieuwe rol in onze organisatie, waarbij jij de basis kunt leggen voor alle toekomstige digitale ontwikkelingen binnen Hilti Nederland.

Jouw verantwoordelijkheden:
• Klantcontact
o De professionele afhandeling van technische en commerciële aanvragen alsmede snelle en adequate afhandeling van klachten.
o De invoer en verwerking van orders die telefonisch of per e-mail binnen komen.
o Het inwinnen van informatie van klanten en projecten door gerichte vraagstelling.

• Operationeel beheer van alle E-Business oplossingen
o Het volledig beheer van de software (Esker): het selecteren en aansluiten van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande aansluitingen.
o Het genereren en versturen van kortingscondities (ICC) naar al onze klanten die onze artikelen hebben ingeladen in hun eigen inkoopsoftware.
o Het volledig beheer van het proces omtrent webselectie/OCI aansluitingen: het aansluiten van nieuwe klanten, het controleren van binnengekomen bestellingen en daarnaast tweedelijns ondersteuning bij problemen met bestellingen in samenwerking met externe relaties.
o Het beheren, updaten en uploaden van het Hilti artikelbestand op 2ba.nl.
o De dagelijkse controle van alle e-business bestellingen in ons CRM systeem (SAP) en indien nodig ook het aanpassen van orders die foutief zijn aangekomen.
o Operationeel verantwoordelijk voor de door Hilti Nederland zelf ontwikkelde offerte tool. Werkzaamheden omvatten o.a. het updaten van de tool en storingen behandelen in samenwerking met verschillende collega’s en externe relaties.

• Operationeel beheer van alle Apps
o Technische ondersteuning van alle Hilti apps.
o Release planning, testing en interne communicatie in samenwerking met internationale collega’s.

• Reporting E-B2B
o Bijhouden en rapporteren van alle belangrijkste e-business KPIs zoals bijvoorbeeld e-business share, participatie van accountmanagers, gebruiksgegevens van Apps en e-business oplossingen.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team. Vanaf de start bieden wij jou als E-Business Specialist alle verantwoordelijkheid om de functie binnen Hilti in Nederland uit te oefenen en uit te bouwen. Je krijgt van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke set aan arbeidsvoorwaarden, waaronder onder andere een marktconform salaris, 38-urige werkweek, premievrij pensioen en prestatiebonussen. Ook kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan, sportieve events en 2 keer per week Bootcamp.

Waarom solliciteren?
Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Het gaat ons er niet zozeer om dat je een achtergrond hebt in de (internationale) bouw, maar om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Je hebt nodig:
• Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Marketing
• Ervaring in een rol waarbij klantcontact centraal staat
• Affiniteit met informatica is een pré, geen vereiste
• Sterke (aantoonbare) analytische vaardigheden
• Oog voor detail
• Niet bang om verantwoordelijkheid te nemen
• Pragmatische manier van denken, jij gelooft in ‘getting things done!’
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met recruitment via Claire Rog, Senior Recruiter (telefoonnummer 06-2022 6562).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Kernwoorden: proces expert, verantwoordelijkheidsgevoel, impact, ondernemerschap, ambitie, lef, verbinding, analytisch vermogen.

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer