Hilti Nederland

Digital Engagement Specialist - Berkel en Rodenrijs

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 10-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Berkel en Rodenrijs Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Digital Engagement Specialist

Locatie: Berkel en Rodenrijs
Referentienummer: 26521822

Wat is de functie?
Voor ons digital team bij Hilti Nederland zijn wij op zoek naar een specialist die de EB2B afdeling binnen ons digitale team kan beheren en in de toekomst kan uitbouwen. Werk jij mee aan onze 50% online ambitie en aan de engagement van onze focusklanten?

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Onbewust zal je hoogstwaarschijnlijk wel met ons te maken hebben gehad, thuis, op school of werk en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector op het gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 28.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build an enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?
Als Digital Engagement Specialist ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze focus- en engaged klanten in het (online) koop proces. Jij luistert naar de behoeftes van deze klanten en adviseert hen in onze online oplossingen zodat je deze kunt matchen met de digitale mogelijkheden. Veelal spreek je de klanten telefonisch, maar soms bezoek je de klant ook. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de operationele business van al onze digitale kanalen en dus de digitale processen van onze bestaande klanten. Samen met jouw collega’s van Team Digital verhoog je de online share en de productiviteit binnen de organisatie middels het onderhouden van e-business oplossingen en apps en verzorg je de administratie hieromheen. De rol van Digital Engagement Specialist is een nieuwe rol in onze organisatie, waarbij jij de basis kunt leggen voor alle toekomstige digitale ontwikkelingen en voor procesoptimalisatie binnen de online mogelijkheden van Hilti Nederland.

Jouw verantwoordelijkheden:
• Klantcontact
o Het adviseren van klanten in digitale proces optimalisaties op basis van hun bedrijfsprocessen en de digitale oplossingen die Hilti biedt.
o De professionele afhandeling van technische en commerciële aanvragen alsmede snelle en adequate afhandeling van klachten.
• Operationeel beheer van alle E-Business oplossingen
o Het beheren van de digitale aankoopkanalen van onze klanten: het aansluiten van nieuwe klanten en het onderhouden en optimaliseren van de bestaande klanten en processen.
o De dagelijkse controle van alle e-business bestellingen in ons CRM systeem (SAP) en indien nodig ook het aanpassen van orders die foutief zijn aangekomen.
o Operationeel verantwoordelijk voor de door Hilti Nederland zelf ontwikkelde offerte tool. Werkzaamheden omvatten o.a. het updaten van de tool en storingen behandelen in samenwerking met verschillende collega’s en externe relaties.
• Operationeel beheer van alle Apps
o Technische ondersteuning van alle Hilti apps.
o Release planning, testing en interne communicatie in samenwerking met internationale collega’s.
• Reporting E-B2B
o Bijhouden en rapporteren van alle belangrijkste e-business KPIs zoals bijvoorbeeld e-business share, participatie van accountmanagers, gebruiksgegevens van Apps en e-business oplossingen.

 


Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
• Je start met ons unieke onboarding programma (de Hilti Sales Academy) als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt.
• Je wordt onderdeel van een hecht team waar je op kunt bouwen. Ons digital team is een jong, creatief en ondernemend team dat bouwt aan de digitale basis van ons bedrijf. Je hebt hierom ruimte om processen en initiatieven op te zetten en om mee te denken binnen de gestelde digitale strategie.
• Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 38 uur. Verder werken we met prestatiebonussen, premievrij pensioen en bieden we collectieve verzekeringen aan.
• Zodra jij klaar bent voor een volgende uitdaging gaan wij, met jouw persoonlijke ambitie als uitgangspunt, onderzoeken waar jouw ontwikkelkansen en carrièremogelijkheden liggen.
• Naast de individuele- en teamincentives die je kan behalen, hechten wij veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie en dragen wij zorg voor vitaliteit. Hierdoor kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan en bootcamp 2 keer per week. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Waarom solliciteren?

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Een achtergrond in de (internationale) bouw is niet belangrijk, het gaat ons om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.


Je hebt nodig:
• Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Marketing of Commercie
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een rol waarbij klantcontact centraal staat
• Extreme klantgerichtheid
• Sterke analytische vaardigheden
• Oog voor detail
• Niet bang om verantwoordelijkheid te nemen
• Pragmatische manier van denken, jij gelooft in ‘getting things done!’
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Kernwoorden: relatiebeheer, processen, verantwoordelijkheidsgevoel, impact, ondernemerschap, ambitie, lef, verbinding, analytisch vermogen.

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met recruitment via Claire Rog, Senior Recruiter (telefoonnummer 06-2022 6562).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Kernwoorden: relatiebeheer, processen, verantwoordelijkheidsgevoel, impact, ondernemerschap, ambitie, lef, verbinding, analytisch vermogen.

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer