Hilti Nederland

Account Manager regio Amsterdam (Ref. 265112) - Regio Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-05-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Regio Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 38 Salaris -
Waarom zoveel vacatures?
HILTI GROEIT

Wat is de functie?
Voor ons salesteam zijn we op zoek naar accountmanagers met de meest uiteenlopende achtergronden. Maar dit is niet zomaar een baan in de verkoop! Bij ons kom je immers terecht in een unieke high-performing omgeving waarin je maximaal wordt ondersteund. Als accountmanager binnen dit team bestaan jouw klanten voornamelijk (hoofd)aannemers. In jouw rode Hilti auto rij jij regio Amsterdam door om jouw klanten van de beste services te voorzien.

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Maar de kans is groot dat wij jou al je hele leven lang ondersteunen; bij je thuis, op school, bij je sportclubs en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector, op gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 28.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build a enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?
Werken bij een nieuw bedrijf en mogelijk voor jou ook in een nieuwe sector, betekent dat er veel nieuwe informatie en kennis op je af komt. Naast ons unieke onboarding programma (Hilti Sales Academy) en de hoge bereidwilligheid van al je collega’s om jou te ondersteunen, rekenen wij op een proactieve houding en het vermogen om snel te leren. Dit met als doel om jou z.s.m. klaar te stomen als volwaardig Hilti Accountmanager.

Als accountmanager bezoek je onze klanten op de meest uiteenlopende locaties. Het is jouw taak om te weten te komen waarmee wij de klant kunnen helpen. Je komt op en in bouwplaatsen, kantoren en magazijnen.

Ons verkoopmodel steunt op professionele adviesverlening. Bij ons ben je altijd heel 'hands-on' bezig. Je rolt je mouwen op en geeft demonstraties van de meest vernieuwende producten. Je verkoopt onze state-of-the-art software en alle diensten en nazorg waar de naam Hilti voor staat. In het wilde weg rondbellen, daar doen wij niet aan. Jij onderhoudt het contact met klanten die open staan voor jouw ideeën. Jij helpt ze aan de meest innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.


'We zijn trots op het feit, de afgelopen jaren te zijn uitgeroepen tot één van de beste werkgevers in de Great Places to Work ranking, zowel in Nederland als daar buiten'

 

Wat hebben wij te bieden?
We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Dat gaat van je eigen auto vol gereedschap tot en met persoonlijke coaching. Je krijgt veel zelfstandigheid, maar bent onderdeel van een hecht team(een zeldzame combinatie). Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda.

Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid. Je hebt je eigen portfolio klanten, van aannemers en projectmanagers tot bedrijfsleiders. Wij vertrouwen erop dat jij doet wat nodig is om resultaat te boeken. Ga jij net dat stukje verder, dan word je daarvoor beloond met de beste opleidingen, ontwikkelingskansen en carrièremogelijkheden, zodra je klaar bent voor de volgende uitdaging.

Je rapporteert dagelijks aan je verkoopteamleider, die je ook met raad en daad bijstaat wat je verdere carrière betreft.

 

Waarom solliciteren?
Bij ons vind je een goede mix van mensen. Enkele van onze beste accountmanagers hadden geen enkele ervaring voordat ze bij ons kwamen. Succes is het resultaat van teamwork en kunnen, ongeacht achtergrond.
Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we je mee op een ‘meerit’ om je een idee te geven van het werk en onze mensen.

Je hebt nodig:
• Minimaal een MBO diploma en zakelijk instinct
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Inzet, moed en een competitieve instelling
• Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
• Netwerk/ervaring in de bouw is een pré

Jij wordt blij van het contact met de klant. Je luistert en vraagt door, met intrinsieke nieuwsgierigheid. De regio Amsterdam is jou niet vreemd en je bent niet bang de bouwplaats op te lopen en een klant aan te spreken. Met jouw creativiteit zorg je voor de juiste oplossingen voor de klant.

Voel jij je thuis in een organisatie waar ‘work hard play hard’ centraal staat? Hopelijk rijd jij straks in onze Hilti auto de regio door.

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘solliciteer nu’ button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Irene Eijkelenboom, junior recruiter, via 06 22 88 43 69.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Irene Eijkelenboom

Vestigingsplaats

Solliciteer